Aventuri, in siguranta, in Asiguropolis

Pe langa campania de informare asupra beneficiilor asigurarilor, dar si privind siguranta la volan, pe parcursul anului s-a desfasurat si un joc interactiv despre siguranta rutiera.

Jocul propus de UNSAR soferilor romani se desfasura intr-un oras virtual numit Asiguropolis si a fost gandit in mai multe episoade, desfasurate fiecare pe durata a patru saptamani.

In prima etapa, „Sarbatorile in Asiguropolis”, jucatorul era invitat sa conduca în siguranta, de-a lungul unui traseu predefinit.

Cei care acceptau provocarea de a porni la drum aveau de raspuns, de-a lungul jocului, la diferite intrebari de legislatie rutiera si trebuiau sa se descurce in cateva intersectii buclucase, sa acorde prioritate pietonilor si sa sesizeze posibile pericole in trafic.

In diferite momente, intrebari amuzante legate cu situatii reale de trafic apareau sub forma de chestionar. Participantii erau invitati sa aleaga varianta corecta pentru a colecta puncte si a continua.

La acumularea a 120 de puncte participantii era inscrisi intr-o tragere la sorti care oferea un premiu tematic: un voucher pentru un set de anvelope de iarna si kit-uri de siguranta, de iarna, MegaDrive.Share This