Câștigători Olimpiada ASF

București, 29 martie 2023, ora 16:00

Olimpiada ASF – Concursul online de cunoștințe în domeniul financiar non-bancar, organizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR), a ajuns la final.

Felicitări câștigătorilor celei de-a doua ediții a Olimpiadei ASF!

Clasa a VIII-a

Locul I – DUMITRAȘCU Ioana, Scoala Gimnazială „Anastasie Panu”, Huși

Locul II – PALIMARIU Mira Cristina, Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Cluj-Napoca

Locul III – FERNANDEZ AGAVRILOAIEI Marta, Școala Gimnazială „Ion Creangă”, Iași

Clasa a XI-a

Locul I – GHERMAN Mario, Liceul Teoretic „Emil Racoviță”, Galați

Locul II – MARINCAȘ Dragoș, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Oradea

Locul III – BRÎNZĂ Alexandru Ionel, Liceul „Ștefan Procopiu”, Vaslui

Olimpiada ASF își propune să contribuie activ la creșterea nivelului de educație financiară în rândul tinerilor, astfel încât aceștia să cunoască în mod corect piața financiară non-bancară, produsele și serviciile aferente acesteia. Cu un nivel ridicat de educație financiară, generațiile tinere vor putea lua decizii financiare corecte și înțelepte pentru a-și asigura bunăstarea individuală. Tinerii educați financiar vor putea contribui la rândul lor la creșterea nivelului bunăstării în propriile familii și la disiparea bunelor practici în domeniu, la nivelul societății.

* Conform prevederilor Regulamentului art. 4 alin. (20) Eventualele contestații ale Participanților cu privire la rezultatele Concursului se transmit Organizatorilor în termen de 24 de ore de la data comunicării câștigătorilor. Contestațiile se soluționează în termen de 2 (două) zile lucrătoare de la data depunerii, de către o comisie formată din 3 (trei) persoane desemnate de Organizatori. În cazul unei contestații, Organizatorii își rezervă dreptul de a cere contestatorilor documente justificative.

Mai multe informații despre această inițiativă regăsiți AICI.Share This