Cat de bine iti cunosti casa?

Pentru multi dintre noi casa este poate cea mai importanta investitie, iar repararea acesteia in cazul producerii unui eveniment nefericit poate afecta puternic confortul financiar si siguranta personala sau chiar a intregii familii.

Pentru a creste nivelul de constientizare a posibilelor riscuri ascunse ”acasa”, in perioada 20 martie – 13 aprilie 2018, Asiguropedia a desfasurat o campanie dedicata sigurantei locuintei.

Participantii erau invitati sa raspunda la intrebarile unui chestionar prin care le erau testate cunostintele de protectie a locuintei. Cu fiecare intrebare casa virtuala a fiecarui participant inscris se construia din paie, lemne sau caramida. Printre temele chestionarului s-au numarat comportamentul corect in situatia unui incendiu in casa, ce trebuie facut in cazul unei inundatii de la etajele superioare, cum se verifica starea de functionare a unei centrale termice de casa si multe alte teme de interes legate de protectia locuintei.

Peste 1900 de participanti au completat chestionarul si au avut sansa de a castiga unul din cele 3 vouchere IKEA, in valoare de 500 de lei.

Prin intermediul Facebook sau direct de pe www.asiguropedia.ro, mesajele campaniei au ajuns la zeci de mii de potentiali proprietari si i-au ajutat sa afle cum pot asigura o protectie constanta a locuintei si bunurilor lor.Share This