Criistian Constantinescu și Cornelia Coman au fost realeși în funcțiile de președinte și vicepreședinte UNSAR

Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România – UNSAR a decis realegerea dlui Cristian Constantinescu în funcția de președinte și a dnei Cornelia Coman, în cea de vicepreședinte al organizației, fiecare cu un mandat de trei ani.

Comitetul de Direcție al UNSAR este format, potrivit deciziei Adunării Generale, din reprezentanții următoarelor companii: Allianz-Țiriac, ING Asigurări de Viață, Generali, Groupama, Uniqa Asigurări, Eureko și Asirom.

“Este nevoie de eforturi comune și conjugate la nivelul UNSAR pentru a putea face față presiunilor, cauzate de climatul economic ostil, la care este supusă industria de asigurări. Anul 2010 va fi unul dificil pentru piața de asigurări și, de aceea, obiectivul principal al UNSAR este cel de creștere a încrederii consumatorilor în această industrie”, a declarat președintele UNSAR, Cristian Constantinescu.

“Dinamism, energie si implicare – cred ca acestea sunt atributele cheie care ne vor ajuta in continuare, atat pe mine, din calitatea de vicepresedinte UNSAR, cat si pe colegii mei, membri ai acestei asociatii, sa implinim obiectivele ambitioase pe care ni le-am propus in perioada urmatoare. De la actiuni de educare a publicului, cresterea transparentei si simplitatii in comunicare si pana la introducerea de facilitati fiscale in asigurari, drumul UNSAR-ului trebuie sustinut prin contributia activa a fiecaruia dintre noi”, a declarat Cornelia Coman, vicepreședinte UNSAR.

De asemenea, Adunarea Generală a aprobat cererea companiei UNIQA Asigurări de Viață de a deveni membru UNSAR.

 

UNSAR s-a constituit în anul 1994 ca organizație profesională, în scopul dezvoltării, extinderii, colaborării și cooperării în domeniul asigurărilor și reasigurărilor pe plan intern și internațional. Uniunea a fost fondată de 13 societăți de asigurare și reasigurare. În prezent, organizația are 25 de membri, care generează 95% din subscrierile totale ale industriei locale de profil.

 

Curriculum Vitae Cristian Constantinescu

  • 60 de ani
  • Absolvent Academia de Studii Economice
  • Din 1997 este presedinte al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR)
  • Din 1998 este membru in Consiliul Director al Institutului de Asigurari
  • Din 2000 este director general si membru in Consiliul Director al Allianz-Tiriac Asigurari

 

Curriculum Vitae Cornelia Coman

  • 35 de ani
  • Absolventă Academia de Studii Economice
  • Din 2008 este vicepreședinte al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR)
  • Din 2008 este director general ING Asigurări de Viață și președinte al Consiliului de Administrație al ING Fond de Pensii
  • Din 2010 este membru în Consiliul de management al ING Grup

 

 Share This