#OAMENIIdinAsigurări fac echipă cu Habitat for Humanity pentru familiile vulnerabile

UNSAR a dus mai departe parteneriatul cu asociația non-profit Habitat for Humanity Romania și a oferit o mână de ajutorpe șantierul din Comuna Berceni, Judetul Prahova.

Familiile pentru care sunt construite locuințe pe șantierul din Berceni au venituri reduse și se află în imposibilitatea de a-și îmbunătăți condițiile de trai. Locuiesc în case vechi, supraaglomerate, aflate într-un stadiu avansat de degradare și care necesită reparații urgente.

De aceea, #OAMENIIdinAsigurări au făcut pentru o zi echipă alături de Habitat for Humanity Romania și au lucrat pe șantierul din comuna Berceni, în vederea finalizării primului quadruplex, împărțit în 4 apartamente, care în curând vor fi căminele a celor patru familii care au mare nevoie de un acoperiș sigur deasupra lor.

Lipsa de adăpost, locuirea precară şi comunitățile vulnerabile se numără printre marile provocări la care răspund aceste inițiative și suntem încântați că am putut face parte din acest proiect.

UNSAR susține prin inițiativele sale nevoia de a avea locuințe sigure, și în același timp prevenirea riscurilor care pot afecta condițiile de trai. Din păcate, în România, doar 1 din 5 locuințe este asigurată.Share This