UNSAR a participat la evenimentul ZF Agricultura sol fertil pentru creșterea economica a României.

Evoluția sectorului agricol și îmbunătățirea managementului riscului în acest domeniu sunt subiecte de interes major pentru asigurători.

UNSAR a participat luni, 8 octombrie 2018, la evenimentul organizat de Ziarul Financiar – ZF Agricultura sol fertil pentru creșterea economica a României, alături de reprezentanți ai MADR, domnul Ministru Petre DAEA, reprezentanți ai APIA, precum și importanți fermieri și producători din domeniul agricol și zootehnic.

Printre principalele mesaje ale autorității a fost și acela ca subvențiile agricole vor începe sa fie acordate începând cu 16 octombrie 2018. Au fost dezbătute subiecte de interes, de la masurile de combatere a pestei porcine, îmbunătățirea condițiilor de bio-securitate, provocările fermierilor la principalele culturi, dar și povesti de succes ale unor antreprenori specializați în produse Eco.

UNSAR continua bună colaborare cu principalii stakeholderi (MADR, fermieri etc.) pentru implementarea cu succes a submasurii 17.1. Contribuții la primele de asigurare agro, în cadrul PNDR 2014-2020.Share This