UNSAR, co-organizator al celei de-a 11-a Conferinte Insurance Europe

UNSAR a fost co-organizator al celei de-a 11-a Conferinte Insurance Europe, eveniment care s-a desfasurat pentru prima data in Bucuresti. Acest deosebit de important eveniment al industriei de asigurari internationale a avut loc in acelasi timp cu cea de-a 25-a aniversare a asociatiei noastre.

Lumea se schimba si se schimba si asigurarile. Cum putem proteja societatile durabile? Reglementarile in asigurari sunt potrivite pentru viitor? Cum facem fata schimbarilor climatice si catastrofelor naturale? Putem combate riscurile cibernetice complexe? Aceste subiecte si multe altele au fost dezbatute cu experti de top din industrie la cea de-a 11-a Conferinta internationala Insurance Europe: Fast forward: the future of insurance.

Mesajul Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, transmis în cadrul celei de-a XI-a ediții a conferinței „Insurance Europe – Industria de Asigurări a Viitorului”

Oliver Bate, CEO al Allianz, unul dintre cei mai puternici asigurători şi administratori de bani din lume spune la Bucureşti: Faceţi proiecte de investiţii şi creaţi o legislaţie adecvată, puneţi presiune pe Guvern, iar noi vom veni cu baniiShare This