Gianina Ungureanu Iovanel si Leo Iorga (ex-Compact) la Decizii pentru Viata

Invitat in cea de-a doua editie a emisiunii „Decizii pentru viata” la Antena 2 este Leo Iorga, fostul component al uneia dintre cel mai indragite formatii romanesti, Compact (actualmente solist Pacifica), ce a lansat hituri fredonate de generatii intregi. Dupa zeci de ani zbuciumati, petrecuti in turnee, concerte, departe de casa, putini ar putea crede ca familia ramine pe primul loc in viata sa. Tema emisiunii „Cine are nevoie de asigurare de viata?” contrasteaza cu imaginea de artist rock care a cunoscut celebritatea.

Iata insa ca Leo Iorga este un exemplu care dezminte astfel de prejudecati. Casatorit si mandru tata a doi copii, rocker-ul a declarat prezentatoarei emisiunii, Gianina Ungureanu Iovanel, ca incearca, atat cat ii sta in puteri unui om, sa evite grijile financiare ce ar putea aparea odata cu trecerea anilor. Astfel, artistul a incheiat nu doar un contract traditional de asigurare de viata, ci, avand si oarece apetenta pentru risc, a ales, in plus, si o componenta de investitii.Celalalt invitat al emisiunii „Decizii pentru viata”,realizata de Maria Grad,este Mirela Pop, director de produs intr-o companie de asigurari.

Emisiunea ANTENEI 2 se desfasoara cu sprijinul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor din Romania (CSA) si a Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare din Romania (UNSAR) si are ca scop „decodificarea asigurarilor”, pe intelesul tuturor.Sambata,de la 10.00(reluare duminica 8.30)

Click aici pentru a viziona emisiuneaShare This