#OAMENIIdinAsigurari se alatura Habitat for Humanity Romania intr-o actiune dedicata copiilor vulnerabili

Echipa UNSAR si #OAMENIIdinAsigurari s-au alaturat asociatiei non-profit Habitat for Humanity Romania intr-o actiune dedicata copiilor vulnerabili din Buftea, Jud. Ilfov – acolo unde au ajutat la constructia cantinei care va deservi centrul educational Bufkids.

Acest centru permite celor peste 50 de copii intre 6 si 14 ani, din familii defavorizate, sa beneficieze zilnic de programe menite sa le sporeasca motivatia pentru invatare si dezvoltarea abilitatilor suplimentare prin activitati educationale, prin orientare si consiliere, educatie non-formala, asistenta in rezolvarea temelor si ateliere creative etc.

Industria de asigurari sustine prin mai multe initiative dezvoltarea comunitatilor in care se afla familii defavorizate si, in acelasi timp, prevenirea riscurilor care pot afecta conditiile de trai.

Educatia este un pilon strategic al activitatii UNSAR si cheia de bolta a dezvoltarii unei societati, insa nu putem vorbi despre educatie financiara atata timp cat accesul la informatii si la formarea unei baze educationale solide nu sunt asigurate. Le multumim tututor celor care au fost alaturi de noi in acest nou demers! Doar impreuna putem ajuta ca viitorul copiilor nostri sa fie unul mai bun!Share This