UNIQA – Bucharest Family &10K – VIRTUAL RUN EDITION

In data de 22 august, faptele bune se aduna in cadrul unui eveniment inedit: UNIQA Asigurari Bucharest Family &10K – VIRTUAL RUN EDITION.

Organizata impreuna cu Asociatia Bucharest RUNNING CLUB si gazduita in mediul virtual, editia de anul acesta, a cincea din seria UNIQA 10K, are ca principal scop sprijinirea organizatiilor non-profit a caror finantare, din pacate, a trecut in plan secundar sub impactul contextului actual.

Este un nou concept de competitie sportiva in Romania, care ofera posibilitatea participarii in deplina siguranta, din orice locatie din Bucuresti, orice colt al tarii sau din intreaga lume. Astfel, fiecare alergator isi va alege cursa, traseul pe care va alerga si cauza pe care o sprijina. Alergatorii vor lua startul in acelasi timp, din locatii diferite si vor avea la dispozitie aplicatia #RunRomania pentru a transmite detaliile despre parcurs.

Evenimentul este o buna oportunitate pentru comunitatea companiilor din cadrul UNSAR de a face impreuna un gest de solidaritate si responsabilitate si va invitam sa va alaturati initiativei in numar cat mai mare.

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri la http://bucuresti10km.ro/
Gandeste-te cum ar fi dacă ai alerga pentru fapte bune!

Ghid inscriere UNIQA Asigurari Bucharest Family &10K – VIRTUAL RUN EDITIONShare This