Academia de Asigurari

Informatii generale despre proiect

 

Academia de Asigurare este un program de specializare profesională dedicat studenților, realizat de UNSAR în parteneriat cu Institutul de Studii Financiare (ISF) și constă într-o serie de module de instruire susținute de specialiști din domeniul asigurărilor.

 

Dintre toți cei înscriși, prin intermediul unei preselecții, vor fi aleși 25 de participanți. Aceștia vor avea oportunitatea să interacționeze și să învețe direct de la profesioniștii din domeniu, în cadrul cursurilor organizate, şi vor beneficia de acces gratuit la diverse evenimente organizate de UNSAR și ISF în 2022. Programul mai oferă participanților selectați în program și oportunitatea de a-și valorifica cunoștințele obţinute prin realizarea unui studiu de caz pe echipe. În baza unei evaluări a proiectelor depuse, membrii echipei câștigătoare vor primi câte un laptop și un curs gratuit, ambele menite să îi ajute la începuturile din viața profesională.

 

Consultă regulamentul de la final pentru mai multe detalii. În acest moment, perioada de înscriere la Programul Academia de Asigurări s-a încheiat.

 

Mecanism de inscriere

 

Participanții la Programul Academia de Asigurări au trebuit să parcurgă următorii trei pași pentru înscriere:

  1. Pregătirea CV-ului. Poate să fie în format Europass sau în orice alt format.
  2. Realizarea unui eseu pe tema „Cum ar putea digitalizarea sa ajute un client al companiilor de asigurare?”*
  3. Trimiterea CV- ului și eseului la adresa academia@unsar.ropână pe 15 februarie 2022 (ora 23:59)

*eseul trebuie să aibă maximum o pagină, cu font Times New Roman de dimensiune 12.

 

Mai departe, înscrierea acestora va fi evaluată de către o comisie și, dacă se numără printre cele mai reușite, vor intra într-o etapă de departajare unde vor participa la un interviu online. În urma interviurilor, vom alege 25 de câștigători care vor participa la programul Academia de Asigurări, unde specialişti din domeniul asigurărilor vor susține o serie de cursuri online excelente pentru viitorul lor în acest domeniu. Cei 25 de câștigători vor fi împărțiți în echipe de 5 și, mai departe, vor lucra în echipă pentru următoarea provocare.

 

După parcurgerea modulelor Academiei de Asigurări, fiecare echipă va realiza un studiu de caz pe o temă dată și, în urma evaluării comisiei, va fi aleasă o echipă câștigătoare. Fiecare dintre cei cinci membri ai echipei câștigătoare se va bucura de un curs gratuit ISF și un laptop.

 

Premii

În prima etapă vor fi acordate 25 de premii, câte un premiu format din: participarea în cadrul programului Academia de Asigurări, acces la diverse evenimente organizate de UNSAR și ISF în 2022, dar și acces gratuit la examenul de pregătire profesională inițială pentru intermediari în asigurări organizat de ISF.

Prima etapă a programului Academia de Asigurări s-a încheiat. Vă mulțumim pentru participare!
Click aici pentru a afla cine sunt norocoșii câștigători.

 

În a doua etapă vor fi acordate 5 premii, câte un premiu format dintr-un curs gratuit organizat de Institutul de Studii Financiare și un laptop.

A doua etapă a programului Academia de Asigurări s-a încheiat!
Pe baza evaluării proiectelor depuse, echipa câștigătoare este YND – Your Next Day. (click aici pentru a afla cine sunt norocoșii din echipa câștigătoare).

 

Felicităm toți participanții și le urăm tuturor mult succes în viitoarea carieră!

 

Regulament

 

Află mai multe din regulamentul campaniei, disponibil AICI.

Urmărește-ne pe social media ca sa fii la curent cu toate noutățile din Academia de Asigurări și înscrie-te în program!Share This